fysiotherapie1Fysiotherapie is een behandeling voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen oftewel uw bewegingsapparaat.

De fysiotherapeut adviseert, informeert, geeft oefeningen mee, stuurt uw bewegingen, zorgt voor coördinatieoefeningen of spierkrachttraining en voorziet in hulpmiddelen of massage. De fysiotherapeut is kortweg de specialist in bewegen. Met al uw bewegingsproblemen kunt u bij de fysiotherapeut terecht. Van schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel tot handen, voeten, nek, rug en kaak.


Klachten verminderen of verhelpen

Een fysiotherapeut behandelt u met als doel uw klachten te verminderen of te verhelpen. Uw behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste afspraak willen we een zo goed mogelijk beeld van uw klachten krijgen. Door vragen te stellen over de klacht waarvoor  u behandeld wilt worden en door u te onderzoeken. Op basis daarvan kunnen we samen met u een behandelplan opstellen. Dit behandelplan is maatwerk. Elke klacht is namelijk anders en elk lichaam reageert anders.

clinicians step 1
Op naar een optimaal resultaat!

Oefeningen, mobilisatie en massage zijn de meest voor de hand liggende manieren om u te behandelen. Vaak combineren we deze drie. Daarnaast geven wij u preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering van klachten te voorkomen. Centraal staat dat u zelf actief meewerkt aan het herstel, bijvoorbeeld door uw oefeningen te blijven doen en de instructies te blijven volgen. Als u goed aangeeft wat u voelt en uitleg vraagt wanneer u iets niet duidelijk is, kunnen we tot een optimaal resultaat komen.

 

logo   logo kngf
     

Contact informatie

Adres :
Putstraat 10
6436 BV Amstenrade

Telefoonnummer :
046 - 850 93 05 of mobiel 06 - 48173540

Emailadres :
fysiotherapieamstenrade@home.nl

    
     
     

Openingstijden

Maandag en donderdag
08.00u tot 20.00u

Dinsdag- woensdag- vrijdag
08.00u tot 19.00u

Nieuws uit de praktijk

Please publish modules in offcanvas position.